Met lamskotelet

Lamskotelet is een heerlijk gerecht dat gemakkelijk te bereiden is. Het is een perfecte maaltijd voor een speciale gelegenheid of gewoon voor een avondmaaltijd. De kotelet is gevuld met knoflook, kruiden en citroensap, waardoor het een heerlijke smaak heeft. Hieronder volgt een recept voor lamskotelet.

Ingrediënten:

– 4 lamskoteletjes
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel korianderpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels citroensap

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom.

3. Voeg de olijfolie en citroensap toe en meng alles goed.

4. Leg de lamskoteletjes in een ovenschaal en bestrijk ze met het kruidenmengsel.

5. Bak de lamskoteletjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de lamskoteletjes met een salade of groenten.

Eet smakelijk!

Met lamskotelet

Geef een reactie

Schuiven naar boven