Met kipgehaktballetjes

Kipgehaktballetjes zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Deze kipgehaktballetjes zijn gevuld met een heerlijke mix van kruiden en kruidenboter, waardoor ze een heerlijke smaak hebben. Ze zijn perfect als bijgerecht of als hoofdgerecht met een salade of aardappelpuree. Dit recept is een geweldige manier om kipgehaktballetjes te maken die heerlijk smaken.

Ingrediënten:

– 500 gram kipgehakt
– 1 ei
– 1 eetlepel fijngehakte peterselie
– 1 eetlepel fijngehakte bieslook
– 1 eetlepel fijngehakte knoflook
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels kruidenboter

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Doe het kipgehakt in een kom en voeg het ei, de peterselie, de bieslook, de knoflook, het paprikapoeder, het zout en de peper toe. Meng alles goed door elkaar.

3. Voeg de kruidenboter toe en kneed het geheel goed door elkaar.

4. Maak met je handen balletjes van het gehaktmengsel en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.

5. Bak de balletjes in de oven gedurende 20 minuten.

6. Serveer de kipgehaktballetjes met een salade of aardappelpuree.

Met kipgehaktballetjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven