Met kabeljauw uit de oven

Kabeljauw uit de oven is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel en gemakkelijk te maken is. De kabeljauw wordt gekruid met een mix van kruiden en gebakken in de oven totdat het heerlijk knapperig en goudbruin is. Serveer de kabeljauw met een frisse salade of een lekkere aardappelpuree.

Ingrediënten:

– 2 kabeljauwfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel uienpoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kabeljauwfilets op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Meng alle kruiden in een kom en strooi over de kabeljauw.

4. Bak de kabeljauw in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

5. Serveer de kabeljauw met een frisse salade of een lekkere aardappelpuree.

Met kabeljauw uit de oven

Geef een reactie

Schuiven naar boven