Met kaasschnitzel

Kaasschnitzel is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel en gemakkelijk te bereiden is. In dit recept leer je hoe je een heerlijke kaasschnitzel kunt maken met een knapperige korst en een zachte, romige binnenkant.

Ingrediënten:

– 4 plakken witbrood
– 2 eieren
– 2 eetlepels melk
– 1 kopje geraspte kaas
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/4 kopje bloem
– 1/4 kopje paneermeel
– Olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Doe de eieren, melk, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper in een kom en klop alles goed door elkaar.

3. Doe de bloem en paneermeel in twee aparte kommen.

4. Neem een plak witbrood en doop het in het eimengsel. Laat het brood even weken en haal het daarna door de bloem.

5. Haal het brood daarna door het paneermeel en druk het goed aan.

6. Leg het brood op een bakplaat en bestrooi het met de geraspte kaas.

7. Bak de kaasschnitzels in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

8. Serveer de kaasschnitzels met een salade of een andere bijgerecht naar keuze.

Met kaasschnitzel

Geef een reactie

Schuiven naar boven