Met hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk is een heerlijk gerecht dat je eenvoudig thuis kunt maken. Het is een lekker stuk vlees dat je kunt bereiden met een aantal eenvoudige ingrediënten. In dit recept gebruiken we hertenbiefstuk, knoflook, boter, rode wijn, tijm, peper en zout. De hertenbiefstuk wordt gebakken in de boter en vervolgens gegaard in rode wijn. De knoflook, tijm, peper en zout geven het gerecht een heerlijke smaak. Dit recept is een eenvoudige manier om hertenbiefstuk te bereiden en het resultaat is een heerlijk stuk vlees dat je met trots kunt serveren.

Ingrediënten:

– 2 hertenbiefstukken
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels boter
– 1/2 kopje rode wijn
– 1 theelepel tijm
– 1/2 theelepel peper
– 1/2 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de boter in een ovenschaal.

3. Bak de hertenbiefstukken aan beide kanten goudbruin in de boter.

4. Voeg de knoflook, tijm, peper en zout toe en bak nog een paar minuten mee.

5. Giet de rode wijn over de hertenbiefstukken en zet de ovenschaal in de oven.

6. Bak de hertenbiefstukken in ongeveer 20 minuten gaar.

7. Serveer de hertenbiefstukken met wat aardappelpuree en groenten.

Met hertenbiefstuk

Geef een reactie

Schuiven naar boven