Ingredienten

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 kopje koude boter
– 2/3 kopje melk

Voorbereiding:

Verwarm de oven voor op 375 graden Fahrenheit.

Instructies:

1. Meng de bloem, bakpoeder en zout in een middelgrote kom.

2. Voeg de koude boter toe en kneed het met je vingers tot het een kruimelig mengsel wordt.

3. Voeg de melk toe en kneed het tot een soepel deeg.

4. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven oppervlak tot het ongeveer 1/4 inch dik is.

5. Gebruik een koekjesvorm of een glas om ronde koekjes uit het deeg te snijden.

6. Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

7. Bak de koekjes gedurende 10-12 minuten of tot ze goudbruin zijn.

8. Laat de koekjes afkoelen voordat je ze serveert.

Ingredienten

Geef een reactie

Schuiven naar boven