Met haricots verts

Haricots verts zijn een heerlijke groente die je op veel manieren kunt bereiden. In dit recept worden de haricots verts gebakken met knoflook, ui en kruiden voor een smaakvolle maaltijd. Het is een eenvoudig en gezond recept dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan.

Ingrediënten:

– 500 gram haricots verts
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Breng een pan met water aan de kook en voeg de haricots verts toe. Kook de haricots verts gedurende 3-4 minuten. Giet af en laat afkoelen.

3. Verdeel de haricots verts over een ovenschaal. Voeg de knoflook, ui, olijfolie, oregano, basilicum, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.

4. Bak de haricots verts in de oven gedurende 15-20 minuten. Serveer direct.

Met haricots verts

Geef een reactie

Schuiven naar boven