Met groene paprika

Met groene paprika kun je een heerlijke maaltijd maken. Deze paprika’s zijn rijk aan vitamine C en bevatten veel antioxidanten. In dit recept gebruiken we groene paprika’s om een smakelijke en gezonde maaltijd te maken. We combineren de paprika’s met knoflook, uien, tomaten, kruiden en olijfolie om een heerlijke maaltijd te maken.

Ingrediënten:

– 2 grote groene paprika’s, in blokjes gesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1 ui, in dunne ringen gesneden

– 2 tomaten, in blokjes gesneden

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel oregano

– 2 eetlepels olijfolie

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui toe en bak deze 2-3 minuten.

3. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut.

4. Voeg de paprika toe en bak nog 5 minuten.

5. Voeg de tomaten, komijnpoeder, paprikapoeder, oregano, zout en peper toe en bak nog 5 minuten.

6. Serveer de paprika met wat extra olijfolie en wat verse kruiden.

Met groene paprika

Geef een reactie

Schuiven naar boven