Met gamba’s

Gamba’s zijn een heerlijk en smakelijk ingrediënt dat je op veel manieren kunt bereiden. In dit recept combineer je gamba’s met een heerlijke saus van knoflook, citroen en kruiden. Het resultaat is een heerlijke maaltijd die je in een mum van tijd op tafel hebt staan.

Ingrediënten:

– 500 gram gamba’s
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de gamba’s op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, citroensap, paprikapoeder, oregano, tijm, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de gamba’s met de kruidenmengsel.

5. Bak de gamba’s in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de gamba’s met wat extra citroensap en wat extra kruiden.

Eet smakelijk!

Met gamba’s

Geef een reactie

Schuiven naar boven