Met fusilli

Fusilli met spinazie en ricotta is een heerlijke, gezonde maaltijd die je in een mum van tijd op tafel hebt staan. De combinatie van de smeuïge ricotta, de knapperige spinazie en de kruidige fusilli maakt deze maaltijd heerlijk. Dit recept is eenvoudig te maken en is een geweldige manier om je dagelijkse portie groenten binnen te krijgen.

Ingrediënten:

– 250 gram fusilli
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 200 gram spinazie
– 200 gram ricotta
– 1 eetlepel gedroogde oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

3. Voeg de spinazie toe en bak deze 2 minuten.

4. Voeg de ricotta toe en roer goed door.

5. Voeg de gedroogde oregano toe en breng op smaak met zout en peper.

6. Voeg de gekookte fusilli toe en roer goed door.

7. Verwarm de fusilli met spinazie en ricotta nog 2 minuten.

8. Serveer de fusilli met spinazie en ricotta direct.

Met fusilli

Geef een reactie

Schuiven naar boven