Met flatbread

Flatbread is een heerlijk en makkelijk te bereiden gerecht. Het is een lekker alternatief voor gewone brood en het is ook een gezonde optie. In dit recept maken we flatbread met een lekkere topping van kaas, tomaat en oregano. Het is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem

– 1 theelepel bakpoeder

– 1 theelepel zout

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 kopje warm water

– 1/2 kopje geraspte kaas

– 1/2 kopje gesneden tomaat

– 1 theelepel oregano

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng in een kom de bloem, bakpoeder en zout. Voeg de olijfolie toe en meng goed.

3. Voeg het warme water toe en kneed het deeg tot een soepel deeg.

4. Verdeel het deeg in 8 gelijke stukken en rol elk stuk uit tot een dunne plak.

5. Leg de plakken op een met bakpapier beklede bakplaat.

6. Bestrijk de plakken met de geraspte kaas, tomaat en oregano.

7. Bak de flatbreads in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de bovenkant goudbruin is.

8. Serveer de flatbreads warm.

Met flatbread

Geef een reactie

Schuiven naar boven