Met eierdooiers

Eierdooiers zijn een heerlijk en veelzijdig ingrediënt dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. Of je nu een romige saus wilt maken, een luchtige mousse of een heerlijke omelet, eierdooiers zijn een geweldige basis voor veel gerechten. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke omelet met eierdooiers kunt maken.

Ingrediënten:

– 4 eierdooiers
– 2 eetlepels melk
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels geraspte kaas
– 1 eetlepel fijngehakte peterselie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Klop de eierdooiers met de melk in een kom tot een glad mengsel.

2. Verwarm de boter in een koekenpan op middelhoog vuur.

3. Voeg het eiermengsel toe aan de pan en kook het op middelhoog vuur.

4. Voeg de kaas, peterselie, zout en peper toe en roer alles goed door.

5. Laat de omelet aan de onderkant goudbruin worden en schuif hem dan voorzichtig om.

6. Laat de omelet nog een paar minuten koken totdat hij aan beide kanten goudbruin is.

7. Serveer de omelet warm met wat extra geraspte kaas en peterselie.

Eet smakelijk!

Met eierdooiers

Geef een reactie

Schuiven naar boven