Met chipolataworstjes

Chipolataworstjes zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond of een gezellige avond met vrienden. In dit recept worden de chipolataworstjes gebakken in een oven met een knapperige korst en geserveerd met een heerlijke saus. Dit gerecht is een geweldige manier om de smaak van chipolataworstjes te genieten.

Ingrediënten:

– 8 chipolataworstjes

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 eetlepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

– 1/4 kopje tomatensaus

– 1/4 kopje geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de chipolataworstjes op een bakplaat en besprenkel ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de chipolataworstjes met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

4. Bak de chipolataworstjes in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze knapperig en goudbruin zijn.

5. Verwarm de tomatensaus in een kleine pan op het fornuis.

6. Verdeel de tomatensaus over de chipolataworstjes en bestrooi ze met de geraspte kaas.

7. Bak de chipolataworstjes nog een paar minuten in de oven, of totdat de kaas gesmolten is.

8. Serveer de chipolataworstjes meteen.

Met chipolataworstjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven