Met carpaccio

Carpaccio is een heerlijk, licht en fris gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een warme zomerdag. In dit recept maken we carpaccio met een lekkere dressing van olijfolie, citroensap, knoflook en kappertjes. De carpaccio wordt afgemaakt met een topping van Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Dit recept is een echte aanrader!

Ingrediënten:

– 200 gram carpaccio
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels citroensap
– 1 teentje knoflook, geperst
– 1 eetlepel kappertjes
– Parmezaanse kaas, geraspt
– Pijnboompitten

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Leg de carpaccio op een ovenschaal en bestrijk met de olijfolie.

3. Voeg de citroensap, knoflook en kappertjes toe en meng goed.

4. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

5. Bak de carpaccio in de oven gedurende 10-15 minuten.

6. Serveer de carpaccio warm met een frisse salade.

Met carpaccio

Geef een reactie

Schuiven naar boven