Met bramen

Bramen zijn een heerlijke, zoete vrucht die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept maken we een heerlijke bramenmuffin met een knapperige korst. Deze muffin is perfect als ontbijt of als tussendoortje. Het is eenvoudig te maken en het resultaat is een heerlijke, zoete snack.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/2 kopje suiker
– 1/2 kopje boter, gesmolten
– 1 ei
– 1/2 kopje melk
– 1 kopje bramen

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng in een kom de bloem, bakpoeder, zout en suiker.

3. Voeg de gesmolten boter, het ei en de melk toe en meng tot een glad beslag.

4. Voeg de bramen toe en meng goed.

5. Vet een muffinvorm in en verdeel het beslag over de vorm.

6. Bak de muffins in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat een satéprikker er schoon uitkomt.

7. Laat de muffins afkoelen en geniet ervan!

Met bramen

Geef een reactie

Schuiven naar boven