Met bosui

Bosui is een veelzijdige groente die vaak wordt gebruikt in Aziatische gerechten. Het is een knapperige, zoete groente die een heerlijke smaak heeft. In dit recept wordt bosui gebruikt om een heerlijke, knapperige salade te maken. Het is een eenvoudig en gezond recept dat je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 2 bosuien, in dunne ringen gesneden

– 1/2 komkommer, in dunne plakjes gesneden

– 1/2 rode ui, in dunne ringen gesneden

– 1/4 kopje gehakte pinda’s

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 eetlepel sojasaus

– 1 eetlepel rijstazijn

– 1 theelepel sesamolie

– 1 theelepel suiker

– 1/4 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Meng de bosui, komkommer, rode ui en gehakte pinda’s in een grote kom.

2. Voeg de olijfolie, sojasaus, rijstazijn, sesamolie, suiker en zout toe en meng alles goed.

3. Laat de salade minstens 10 minuten staan zodat de smaken goed kunnen intrekken.

4. Serveer de salade koud of op kamertemperatuur.

Met bosui

Geef een reactie

Schuiven naar boven