Met bladspinazie

Bladspinazie is een heerlijke groente die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept gebruiken we bladspinazie om een heerlijke, gezonde maaltijd te maken. We combineren de spinazie met knoflook, ui, tomaat en feta om een smaakvolle maaltijd te creëren. Deze maaltijd is eenvoudig te maken en is een perfecte optie voor een gezonde lunch of diner.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 ui, fijngehakt

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 2 tomaten, in blokjes gesneden

– 2 eetlepels oregano

– 500 gram bladspinazie

– 100 gram feta, in blokjes gesneden

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de tomaten, oregano, zout en peper toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de spinazie toe en bak tot de spinazie geslonken is.

5. Voeg de feta toe en bak nog een paar minuten.

6. Breng op smaak met zout en peper.

7. Serveer warm.

Met bladspinazie

Geef een reactie

Schuiven naar boven