Met biefstukpuntjes

Biefstukpuntjes zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel kunt zetten. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel klaar is. De biefstukpuntjes worden geserveerd met een saus van knoflook, citroen en kruiden, waardoor het een heerlijke smaak heeft. Hieronder volgt het recept voor biefstukpuntjes.

Ingrediënten:

– 500 gram biefstuk, in blokjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de biefstukblokjes toe en bak ze aan beide kanten goudbruin.

3. Voeg de knoflook, citroensap, oregano, tijm en paprikapoeder toe en roer goed.

4. Breng op smaak met zout en peper.

5. Laat de biefstukpuntjes nog 5 minuten bakken, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de biefstukpuntjes met een salade of aardappelpuree.

Met biefstukpuntjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven