Met amandelmeel

Amandelmeel is een heerlijk en gezond alternatief voor tarwebloem. Het is een veelzijdig ingrediënt dat je in veel verschillende gerechten kunt gebruiken. In dit recept gebruiken we amandelmeel om een heerlijke, gezonde cake te maken. De cake is licht, luchtig en heerlijk zoet. Perfect als ontbijt of als tussendoortje.

Ingrediënten:

– 2 kopjes amandelmeel

– 1/2 kopje kokosolie

– 1/2 kopje honing

– 2 eieren

– 1 theelepel bakpoeder

– 1 theelepel vanille-extract

– 1/4 theelepel zout

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.

2. Vet een cakevorm in met kokosolie.

3. Meng in een kom de amandelmeel, bakpoeder en zout.

4. In een andere kom, klop de kokosolie, honing, eieren en vanille-extract.

5. Voeg de droge ingrediënten toe aan de natte ingrediënten en meng tot een glad beslag.

6. Giet het beslag in de cakevorm en bak de cake in de oven gedurende 25-30 minuten.

7. Laat de cake afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Geniet van je heerlijke amandelmeel cake!

Met amandelmeel

Geef een reactie

Schuiven naar boven