Met aardappelpuree

Aardappelpuree is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd kunt maken. Het is een perfecte bijgerecht voor een avondmaaltijd of een feestelijke gelegenheid. Met deze recept kun je een heerlijke aardappelpuree maken die je gasten zeker zullen waarderen.

Ingrediënten:

– 2 pond aardappelen, geschild en in stukken gesneden

– 2 eetlepels boter

– 2 eetlepels melk

– 2 eetlepels geraspte kaas

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de aardappelen in een grote pan met koud water tot ze gaar zijn.

2. Giet de aardappelen af en voeg de boter toe.

3. Pureer de aardappelen met een staafmixer tot een gladde puree.

4. Voeg de melk toe en roer goed door.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Voeg de geraspte kaas toe en roer goed door.

7. Serveer de aardappelpuree warm.

Met aardappelpuree

Geef een reactie

Schuiven naar boven