Met aardappelen

Aardappelen zijn een veelzijdig ingrediënt dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept maken we gebakken aardappelen met knoflook en kruiden. De knoflook en kruiden geven de aardappelen een heerlijke smaak en aroma. De aardappelen zijn heerlijk als bijgerecht of als hoofdgerecht met een salade. Dit recept is eenvoudig te maken en het resultaat is een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 4 grote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel oregano

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

– 1/4 theelepel kurkuma

– 1/4 theelepel komijn

– 1/4 theelepel chili poeder

– 1/4 theelepel gedroogde peterselie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Doe de aardappelblokjes in een ovenschaal en voeg de knoflook, olijfolie, paprikapoeder, oregano, zout, peper, kurkuma, komijn, chili poeder en gedroogde peterselie toe.

3. Meng alles goed door elkaar en zorg ervoor dat de aardappelblokjes goed bedekt zijn met de kruiden.

4. Bak de aardappelen in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de gebakken aardappelen met een salade of als bijgerecht.

Met aardappelen

Geef een reactie

Schuiven naar boven