Marsepeintaart

Marsepeintaart is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekkere combinatie van een luchtige cakelaag, een romige vulling en een knapperige marsepeinlaag. Deze taart is een geweldige toevoeging aan elke verjaardag, bruiloft of andere speciale gelegenheid. Hieronder volgt een recept voor een heerlijke marsepeintaart.

Ingrediënten:

– 2 kant-en-klare cakemixen
– 4 eieren
– 1 kopje melk
– 1 kopje boter, gesmolten
– 2 potten vanille-ijs
– 2 potten karamel-ijs
– 2 potten chocolade-ijs
– 2 potten marsepein

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng de cakemixen, eieren, melk en gesmolten boter in een grote kom.

3. Vet een springvorm in met boter en giet het cakebeslag erin.

4. Bak de cake in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.

5. Laat de cake afkoelen.

6. Verdeel de ijssoorten in lagen in de springvorm. Begin met de vanille-ijs, gevolgd door de karamel-ijs, de chocolade-ijs en als laatste de marsepein.

7. Zet de taart in de koelkast gedurende minstens 2 uur.

8. Serveer de taart met een kopje warme chocolademelk.

Geniet van je heerlijke marsepeintaart!

Marsepeintaart

Geef een reactie

Schuiven naar boven