Mangotaart

Mangotaart is een heerlijke, zoete traktatie die perfect is voor een speciale gelegenheid. Deze taart is gemaakt met vers geperste mangosap, vers fruit en een knapperige koekjesbodem. Het resultaat is een heerlijke, frisse taart die iedereen zal smullen. Hieronder volgt het recept voor deze heerlijke mangotaart.

Ingrediënten:

– 2 kopjes vers geperst mangosap
– 2 kopjes vers fruit (mango, aardbei, banaan, etc.)
– 1 pakje koekjes (bijvoorbeeld Digestive of Oreo)
– 2 eetlepels suiker
– 2 eetlepels boter
– 1 theelepel vanille-extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Verkruimel de koekjes in een kom en voeg de suiker, boter en vanille-extract toe. Meng alles goed door elkaar.

3. Vet een taartvorm in met boter en druk het koekjesmengsel aan in de bodem.

4. Bak de taartbodem in de oven gedurende 10 minuten.

5. Haal de taartbodem uit de oven en laat afkoelen.

6. Voeg het vers geperste mangosap toe aan een kom en voeg het vers fruit toe. Roer alles goed door elkaar.

7. Giet het mangosap-fruitmengsel in de taartvorm en bak de taart in de oven gedurende 25 minuten.

8. Haal de taart uit de oven en laat afkoelen.

9. Serveer de taart met wat vers fruit en geniet van de heerlijke smaak!

Mangotaart

Geef een reactie

Schuiven naar boven