Mango cheesecake

Mango cheesecake is een heerlijke, zomerse traktatie die iedereen zal smullen. De combinatie van de zoete mango met de romige kaas is een perfecte match. Met dit recept kun je een heerlijke mango cheesecake maken die je familie en vrienden zeker zal bekoren.

Ingrediënten:

– 200 gram digestive koekjes
– 100 gram boter
– 500 gram roomkaas
– 200 gram suiker
– 2 eieren
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels citroensap
– 2 mango’s

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

2. Maal de koekjes fijn in een keukenmachine. Voeg de boter toe en meng het geheel goed.

3. Verdeel het koekjesmengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan.

4. Bak de bodem in de oven voor 10 minuten.

5. Meng de roomkaas, suiker, eieren, bloem en citroensap in een kom.

6. Schil de mango’s en snijd ze in kleine stukjes. Voeg de stukjes mango toe aan het kaasmengsel.

7. Giet het kaasmengsel over de koekbodem en bak de cheesecake in de oven voor 40 minuten.

8. Laat de cheesecake afkoelen en serveer deze met wat vers fruit.

Mango cheesecake

Geef een reactie

Schuiven naar boven