Magere runderlappen

Magere runderlappen zijn een heerlijke, gezonde manier om te genieten van een lekkere maaltijd. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en kunnen worden geserveerd met een verscheidenheid aan groenten en aardappelen. In dit recept worden de magere runderlappen gebakken in een oven met een kruidige korst. Dit gerecht is een geweldige manier om een gezonde maaltijd te bereiden die heerlijk smaakt.

Ingrediënten:

– 4 magere runderlappen
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de runderlappen op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Meng de knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom en strooi over de runderlappen.

4. Bak de runderlappen in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de runderlappen met een verscheidenheid aan groenten en aardappelen.

Magere runderlappen

Geef een reactie

Schuiven naar boven