Mac en cheese

Macaroni en kaas is een klassiek gerecht dat al generaties lang wordt gegeten. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat iedereen kan maken. In dit recept zal ik je laten zien hoe je een heerlijke macaroni en kaas kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram macaroni
– 500 ml melk
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels mosterd
– 200 gram geraspte kaas
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de melk in een pan op middelhoog vuur.

3. Smelt de boter in een andere pan op middelhoog vuur.

4. Voeg de bloem toe aan de boter en roer tot het een glad mengsel is.

5. Voeg de melk toe aan het boter-bloemmengsel en roer tot het een glad mengsel is.

6. Voeg de mosterd, zout en peper toe aan het mengsel en roer tot het goed gemengd is.

7. Voeg de geraspte kaas toe aan het mengsel en roer tot het goed gemengd is.

8. Voeg de macaroni toe aan het kaasmengsel en roer tot het goed gemengd is.

9. Verwarm het mengsel op middelhoog vuur tot het gaar is.

10. Serveer de macaroni en kaas warm.

Mac en cheese

Geef een reactie

Schuiven naar boven