Mac and cheese

Mac and cheese is een klassiek comfort food dat iedereen kent en waar iedereen van houdt. Het is een eenvoudig gerecht dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Met dit recept kun je een heerlijke mac and cheese maken die je helemaal naar je zin maakt.

Ingrediënten:

– 500 gram macaroni
– 500 ml melk
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels boter
– 200 gram geraspte kaas
– 1 theelepel mosterd
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de melk in een pan op middelhoog vuur.

3. Voeg de bloem, boter, mosterd, paprikapoeder, zout en peper toe aan de melk en roer goed.

4. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken.

5. Voeg de geraspte kaas toe en roer tot de kaas is gesmolten.

6. Voeg de macaroni toe aan de saus en roer goed.

7. Breng op smaak met zout en peper.

8. Serveer de mac and cheese warm.

Mac and cheese

Geef een reactie

Schuiven naar boven