Loetje

Loetje is een heerlijk stukje vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke loetje kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten. Je kunt de loetje serveren met aardappelpuree, groenten of een salade. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 1 loetje
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel knoflookpoeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg het loetje in een ovenschaal en besprenkel het met de olijfolie.

3. Bestrooi het loetje met het zout, peper en knoflookpoeder.

4. Bak het loetje in de oven gedurende 25 minuten.

5. Haal het loetje uit de oven en laat het 5 minuten rusten.

6. Snijd het loetje in plakken en serveer het met aardappelpuree, groenten of een salade.

Loetje

Geef een reactie

Schuiven naar boven