Loetje biefstuk

Loetje biefstuk is een heerlijk gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een klassieker uit de Nederlandse keuken en een favoriet bij veel mensen. Het is een eenvoudig gerecht dat bestaat uit biefstuk, uien, knoflook, boter, peper en zout. Het is een heerlijk gerecht dat je met een paar ingrediënten kunt maken. Hieronder volgt het recept voor Loetje biefstuk.

Ingrediënten:

– 2 biefstukken
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels boter
– Peper en zout naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de boter in een koekenpan en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Bestrooi de biefstukken met peper en zout.

4. Leg de biefstukken in de koekenpan en bak ze aan beide kanten goudbruin.

5. Leg de biefstukken in een ovenschaal en giet de uien en knoflook erover.

6. Zet de ovenschaal in de oven en bak de biefstukken in ongeveer 10 minuten gaar.

7. Serveer de biefstukken met de uien en knoflook en eventueel wat aardappelen of rijst.

Eet smakelijk!

Loetje biefstuk

Geef een reactie

Schuiven naar boven