Lekkerste bloemkool

De bloemkool is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je de lekkerste bloemkool kunt maken. De bloemkool wordt gebakken in de oven met een heerlijke kruidige korst. Dit is een heerlijk bijgerecht dat je bij elke maaltijd kunt serveren.

Ingrediënten:

– 1 bloemkool

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de bloemkool in roosjes en leg deze op een bakplaat.

3. Meng de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de bloemkoolroosjes met het mengsel.

5. Bestrooi de bloemkool met de geraspte Parmezaanse kaas.

6. Bak de bloemkool in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de bloemkool gaar is.

7. Serveer de bloemkool warm.

Lekkerste bloemkool

Geef een reactie

Schuiven naar boven