Langoustine

Langoustine is een heerlijk en smaakvol gerecht dat je eenvoudig thuis kunt bereiden. Het is een lekker en gezond alternatief voor andere vissoorten. In dit recept gebruiken we langoustine, wat een kleinere variant is van de kreeft. We combineren deze met knoflook, citroen, olijfolie en kruiden om een heerlijke maaltijd te creëren.

Ingrediënten:

– 500 gram langoustine

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 citroen, geperst

– 1 theelepel gedroogde oregano

– 1 theelepel gedroogde tijm

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de langoustine op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Voeg de knoflook, citroensap, oregano, tijm, zout en peper toe en meng alles goed.

4. Bak de langoustine in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de langoustine met een salade of groenten naar keuze.

Eet smakelijk!

Langoustine

Geef een reactie

Schuiven naar boven