Lamsrack

Lamsrack is een heerlijk stuk vlees dat perfect is voor een feestelijke maaltijd. Het is mals, sappig en heeft een heerlijke smaak. In dit recept wordt de lamsrack gebakken in de oven met een kruidige korst. Het resultaat is een heerlijk gebakken lamsrack met een knapperige korst.

Ingrediënten:

– 2 lamsracks
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de lamsracks op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, komijn, paprikapoeder, zout en peper in een kom en bestrijk de lamsracks hiermee.

4. Bak de lamsracks in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de korst goudbruin is.

5. Serveer de lamsracks met een salade of groenten.

Lamsrack

Geef een reactie

Schuiven naar boven