Lamskoteletjes

Lamskoteletjes zijn een heerlijke manier om lamsvlees te bereiden. Ze zijn mals, smaakvol en eenvoudig te bereiden. In dit recept worden de lamskoteletjes gebakken in een pan met olijfolie, knoflook, tijm en oregano. De koteletjes worden geserveerd met een frisse salade en een knapperige aardappelpuree. Dit recept is een geweldige manier om lamsvlees te bereiden en is zeker de moeite waard om te proberen.

Ingrediënten:

– 8 lamskoteletjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

3. Voeg de lamskoteletjes toe en bak ze aan beide kanten goudbruin.

4. Voeg de knoflook, tijm, oregano, zout en peper toe en bak nog een paar minuten.

5. Leg de lamskoteletjes in een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de koteletjes in ongeveer 10 minuten gaar.

6. Serveer de lamskoteletjes met een frisse salade en een knapperige aardappelpuree.

Lamskoteletjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven