Lamsbout

Lamsbout is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een speciale gelegenheid of gewoon voor een avondje thuis. Het is een makkelijk te bereiden gerecht dat je met een paar ingrediënten kunt maken. In dit recept gebruiken we lamsbout, knoflook, olijfolie, tijm, rozemarijn, zout en peper. Met deze ingrediënten kun je een heerlijke lamsbout maken die je met je gezin kunt delen.

Recept voor lamsbout

Ingrediënten:

– 2 lamsbouten
– 4 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de lamsbouten in een ovenschaal en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom en bestrijk de lamsbouten hiermee.

4. Zet de ovenschaal in de oven en bak de lamsbouten gedurende 25-30 minuten.

5. Haal de lamsbouten uit de oven en laat ze 5 minuten rusten voordat je ze serveert.

Eet smakelijk!

Lamsbout

Geef een reactie

Schuiven naar boven