Lamsbout zonder been

Lamsbout zonder been is een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. Het is een veelzijdig stuk vlees dat je kunt koken, grillen, braden of stomen. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke lamsbout zonder been kunt bereiden.

Ingrediënten:

– 1 lamsbout zonder been
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel koriander
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de lamsbout in een ovenschaal en bestrijk het vlees met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, komijn, koriander, paprikapoeder, zout en peper in een kom en bestrijk het vlees met de kruidenmengsel.

4. Bak de lamsbout in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat het vlees gaar is.

5. Serveer de lamsbout met je favoriete bijgerechten.

Lamsbout zonder been

Geef een reactie

Schuiven naar boven