Kruimige aardappelen

Kruimige aardappelen zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een perfecte bijgerecht voor een avondmaaltijd of een feestelijke gelegenheid. De kruimige aardappelen zijn gebakken in olijfolie en kruiden met knoflook, zout en peper. Ze zijn heerlijk krokant van buiten en zacht van binnen. Hier volgt het recept voor kruimige aardappelen.

Ingrediënten:

– 4 grote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel versgemalen peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de aardappelblokjes op een bakplaat en giet de olijfolie erover.

3. Voeg de knoflook, zout en peper toe en meng alles goed.

4. Bak de aardappelen in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze krokant en goudbruin zijn.

5. Serveer de kruimige aardappelen warm.

Kruimige aardappelen

Geef een reactie

Schuiven naar boven