Koolrabi

Koolrabi is een heerlijke groente die vaak wordt vergeten. Het is een kruising tussen een kool en een radijs en heeft een licht zoete smaak. Koolrabi is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. Hieronder volgt een recept voor koolrabi met knoflook en koriander.

Ingrediënten:

– 2 koolrabi’s

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel komijn

– 1 theelepel koriander

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Schil de koolrabi’s en snijd ze in plakjes.

3. Leg de plakjes koolrabi op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

4. Voeg de knoflook, komijn, koriander, zout en peper toe en meng alles goed.

5. Bak de koolrabi in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de plakjes gaar zijn.

6. Serveer de koolrabi warm met wat extra olijfolie en koriander.

Koolrabi

Geef een reactie

Schuiven naar boven