Koolrabi oven

Koolrabi is een heerlijke groente die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In deze recept geven we je een lekker en makkelijk recept voor koolrabi uit de oven. De koolrabi wordt gekruid met knoflook, oregano en olijfolie en krijgt een heerlijke krokante korst. Dit is een perfecte bijgerecht voor een avondmaaltijd of een lunch.

Ingrediënten:

– 2 koolrabi, geschild en in plakken gesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel oregano

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de plakken koolrabi op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de koolrabi met de knoflook, oregano, zout en peper.

4. Bak de koolrabi in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de koolrabi gaar en goudbruin is.

5. Serveer de koolrabi warm als bijgerecht.

Koolrabi oven

Geef een reactie

Schuiven naar boven