Koolraap

Koolraap is een heerlijke wintergroente die veel voedingsstoffen bevat. Het is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke koolraap met knoflook en kruiden kunt maken.

Ingrediënten:

– 1 koolraap
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 eetlepel olijfolie
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Schil de koolraap en snijd deze in blokjes van ongeveer 2 cm.

3. Leg de koolraapblokjes in een ovenschaal en voeg de knoflook, olijfolie, komijn, paprikapoeder, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.

4. Zet de ovenschaal in de oven en bak de koolraap in ongeveer 20 minuten gaar.

5. Serveer de koolraap met wat extra olijfolie en kruiden.

Eet smakelijk!

Koolraap

Geef een reactie

Schuiven naar boven