Koolraap vegetarisch

Koolraap is een heerlijke wintergroente die veel voedingsstoffen bevat. Het is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept maak je een vegetarische koolraapgerecht met een heerlijke smaak. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan.

Ingrediënten:

– 1 grote koolraap
– 2 uien
– 2 teentjes knoflook
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Schil de koolraap en snijd deze in kleine blokjes.

2. Snipper de uien en pers de knoflook.

3. Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de uien en knoflook aan.

4. Voeg de koolraapblokjes toe en bak deze 5 minuten mee.

5. Voeg de komijn, paprikapoeder, kurkuma, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

6. Laat het geheel 10 minuten zachtjes stoven.

7. Serveer het gerecht met wat vers brood.

Koolraap vegetarisch

Geef een reactie

Schuiven naar boven