Koolhydraatarm sperziebonen

Koolhydraatarme sperziebonen zijn een heerlijke en gezonde manier om je maaltijd te verrijken. Ze zijn eenvoudig te bereiden en hebben een heerlijke smaak. In dit recept worden de sperziebonen gekookt met knoflook, ui, paprika en tomaat. Het resultaat is een heerlijke, koolhydraatarme maaltijd die je hele gezin zal smaken.

Ingrediënten:

– 500 gram sperziebonen
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 tomaat, in blokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Breng een pan met water aan de kook en voeg de sperziebonen toe. Kook de sperziebonen gedurende 5-7 minuten, of tot ze gaar zijn.

2. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui, knoflook, paprika en tomaat toe. Bak de groenten gedurende 5 minuten, of tot ze zacht zijn.

3. Voeg de gekookte sperziebonen toe aan de groenten en bak nog eens 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.

4. Serveer de koolhydraatarme sperziebonen met een salade of andere groenten. Geniet ervan!

Koolhydraatarm sperziebonen

Geef een reactie

Schuiven naar boven