Koolhydraatarm met sperziebonen en kip

Koolhydraatarme maaltijden zijn een geweldige manier om gezond te eten en je lichaam te voeden. In dit recept combineer ik sperziebonen en kip met een aantal kruiden om een heerlijke, koolhydraatarme maaltijd te maken. Deze maaltijd is eenvoudig te bereiden en is een geweldige optie voor een gezonde lunch of diner.

Ingrediënten:

– 500 gram sperziebonen
– 2 kipfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de sperziebonen en snijd ze in kleine stukjes.

3. Leg de kipfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

4. Bestrooi de kipfilets met de knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper.

5. Voeg de sperziebonen toe aan de bakplaat en meng alles goed.

6. Bak de kip en sperziebonen in de oven gedurende 20-25 minuten.

7. Serveer de kip en sperziebonen met een salade of een andere koolhydraatarme maaltijd.

Eet smakelijk!

Koolhydraatarm met sperziebonen en kip

Geef een reactie

Schuiven naar boven