Koolhydraatarm brood amandelmeel

Koolhydraatarm brood amandelmeel is een heerlijk en gezond alternatief voor traditioneel brood. Het is een lekker en voedzaam brood dat je kunt maken met amandelmeel, eieren, olijfolie en kruiden. Het is een perfecte optie voor mensen die op zoek zijn naar een koolhydraatarm dieet. Dit recept is eenvoudig te maken en het resultaat is een heerlijk, knapperig brood dat je kunt eten als ontbijt, lunch of snack.

Ingrediënten:

– 2 kopjes amandelmeel

– 4 eieren

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel bakpoeder

– 1 theelepel kruiden naar keuze (bijvoorbeeld oregano, tijm, rozemarijn, etc.)

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng in een kom de amandelmeel, eieren, olijfolie, zout, bakpoeder en kruiden.

3. Voeg eventueel wat extra kruiden toe naar smaak.

4. Vet een ovenschaal in met olijfolie en giet het beslag in de ovenschaal.

5. Bak het brood in de oven gedurende 25-30 minuten.

6. Laat het brood afkoelen voordat je het aansnijdt.

7. Geniet van je koolhydraatarme brood amandelmeel!

Koolhydraatarm brood amandelmeel

Geef een reactie

Schuiven naar boven