Koolhydraatarm aubergine

Koolhydraatarme aubergine is een heerlijke en gezonde manier om aubergine te bereiden. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een perfecte maaltijd voor als je op zoek bent naar een gezonde maaltijd die je snel klaar hebt. Je kunt de aubergine combineren met allerlei andere ingrediënten om een heerlijke maaltijd te maken.

Ingrediënten:

– 1 aubergine

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 eetlepel citroensap

– 1 eetlepel verse kruiden naar keuze (bijvoorbeeld peterselie, basilicum of oregano)

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de aubergine in plakjes van ongeveer 1 cm dik.

3. Leg de plakjes aubergine op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

4. Bestrooi de plakjes aubergine met de knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper.

5. Rooster de plakjes aubergine in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Haal de plakjes aubergine uit de oven en besprenkel met het citroensap en de verse kruiden.

7. Serveer de koolhydraatarme aubergine met een salade of andere groenten.

Eet smakelijk!

Koolhydraatarm aubergine

Geef een reactie

Schuiven naar boven