Konijn met bier en mosterd

Konijn met bier en mosterd is een heerlijk recept dat een unieke smaak combineert. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een paar stappen kunt bereiden. Het konijn wordt gekookt in een saus van bier en mosterd, waardoor het een heerlijke smaak krijgt. Dit recept is een geweldige manier om konijn te bereiden en is een geweldige manier om je gasten te verrassen.

Ingrediënten:

– 1 konijn, gesneden in stukken
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 1 blikje bier
– 2 eetlepels mosterd
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels kappertjes
– 2 eetlepels peterselie, gehakt
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote ovenschaal en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg het konijn toe en bak het aan alle kanten goudbruin.

4. Voeg het bier, de mosterd, de bloem, de kappertjes en de peterselie toe. Breng het geheel aan de kook en laat het 10 minuten zachtjes koken.

5. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.

6. Zet de ovenschaal in de oven en bak het konijn gedurende 30 minuten.

7. Serveer het konijn met bier en mosterd met aardappelpuree of rijst.

Konijn met bier en mosterd

Geef een reactie

Schuiven naar boven