Kokosmakroon

Kokosmakroon is een heerlijk zoet gebakje dat gemaakt wordt met kokos, suiker en eieren. Het is een lekker en eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. De kokosmakroon is een heerlijke traktatie voor bij de koffie of als tussendoortje. Hieronder volgt het recept voor kokosmakroon.

Ingrediënten:

– 2 eieren

– 2 eetlepels suiker

– 2 eetlepels kokos

– 2 eetlepels bloem

– 1 theelepel bakpoeder

– 1 theelepel vanille extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

3. Voeg de kokos, bloem, bakpoeder en vanille extract toe en meng alles goed door elkaar.

4. Vet een bakplaat in met wat boter en verdeel het beslag over de bakplaat.

5. Bak de kokosmakroon in de oven gedurende 15-20 minuten.

6. Laat de kokosmakroon afkoelen en serveer.

Kokosmakroon

Geef een reactie

Schuiven naar boven