Knolselderij

Knolselderij is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt knolselderij gebakken met knoflook, ui en kruiden. Het resultaat is een heerlijke, smaakvolle bijgerecht dat je bij veel gerechten kunt serveren.

Ingrediënten:

– 1 knolselderij

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 1 ui, gesnipperd

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel kurkuma

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Schil de knolselderij en snijd deze in plakjes van ongeveer 1 cm dik.

3. Verdeel de plakjes knolselderij over een ovenschaal.

4. Voeg de knoflook, ui, olijfolie, paprikapoeder, komijnpoeder, kurkuma, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

5. Bak de knolselderij in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de plakjes knolselderij gaar zijn.

6. Serveer de knolselderij met een salade of ander gerecht.

Knolselderij

Geef een reactie

Schuiven naar boven