Knolraap

Knolraap is een heerlijke wintergroente die veel voedingsstoffen bevat. Het is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je knolraap kunt koken met een lekkere kruidige smaak.

Ingrediënten:

– 1 knolraap
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Schil de knolraap en snijd deze in kleine stukjes.

3. Leg de stukjes knolraap op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

4. Meng de komijnpoeder, kurkuma, paprikapoeder, zout en peper in een kom en strooi dit over de knolraap.

5. Rooster de knolraap in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de knolraap gaar is.

6. Serveer de knolraap warm met een salade of als bijgerecht.

Knolraap

Geef een reactie

Schuiven naar boven