Knakworstjes in bladerdeeg

Knakworstjes in bladerdeeg zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat iedereen kan maken. Het is een lekker en gezond alternatief voor de traditionele knakworstjes. Het is een perfecte snack voor een feestje of als tussendoortje. In dit recept leer je hoe je knakworstjes in bladerdeeg kunt maken.

Ingrediënten:

– 4 knakworstjes
– 1 pakje bladerdeeg
– 1 ei
– 1 eetlepel melk
– 1 theelepel mosterd
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Rol het bladerdeeg uit op een met bloem bestoven werkvlak.

3. Leg de knakworstjes op het bladerdeeg en vouw de randen van het bladerdeeg eromheen.

4. Klop het ei met de melk en de mosterd in een kom.

5. Bestrijk de knakworstjes met het eimengsel.

6. Bestrooi de knakworstjes met de paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper.

7. Bak de knakworstjes in de oven gedurende 20 minuten.

8. Serveer de knakworstjes in bladerdeeg warm.

Knakworstjes in bladerdeeg

Geef een reactie

Schuiven naar boven