Kipspiesjes

Kipspiesjes zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Ze zijn perfect als lunch, snack of als bijgerecht. Deze kipspiesjes zijn gevuld met een heerlijke mix van kruiden, knoflook en citroen. Ze zijn lekker krokant van buiten en zacht van binnen. Dit recept is een geweldige manier om je kip te bereiden en je gasten te verrassen.

Ingrediënten:

– 500 gram kipfilet
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 eetlepel citroensap

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de kipfilet in kleine stukjes.

3. Meng de olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom.

4. Voeg de kipstukjes toe en meng alles goed.

5. Voeg het citroensap toe en meng alles nogmaals goed.

6. Leg de kipstukjes op een bakplaat en zet deze in de oven.

7. Bak de kipspiesjes gedurende 15-20 minuten, of totdat ze goudbruin en gaar zijn.

8. Serveer de kipspiesjes warm met wat salade of groenten.

Kipspiesjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven